Logo VisionQuest fotografie

Uw ervaring op onze website vinden wij belangrijk,
daarom verzoeken wij u om uw telefoon 90 graden te draaien

De klant

overleg met de klant

Vanzelfsprekend staat de klant centraal bij Vision Quest. Ik ga altijd voor een lange termijn relatie. Zo werk ik nog steeds voor klanten van het eerste uur. Een mooi product maken doe ik altijd  in nauwe samenspraak met de opdrachtgever. U heeft uiteraard uw eigen ideeën over de fotografie. Samen met die ideeën en mijn ervaring en kennis op het gebied van fotografie kunnen we de juiste touch & feel van uw bedrijf visueel weergeven. Heeft u totaal geen idee over de fotografie? Ook geen probleem. Ik maak graag een afspraak met u om van gedachten te wisselen omtrent het visueel neerzetten van uw bedrijf.

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van bedrijven en instanties waar ik voor gefotografeerd heb :

De Groene Venen
Een regionale krant waar ik een aantal vaste items voor fotografeer en ook artikelen voor schrijf. Waaronder het culinaire artikel met de toepasselijke naam: Hmmm Met Hesse.

Van Kouwen Automotive
Dit is een indrukwekkend groot autobedrijf met een tiental vestigingen in de Randstad. Voor dit bedrijf maak ik regelmatig foto's op locatie. Een van de mooiste locaties is hun bedrijf in Amsterdam Zuid-Oost. De touch & Feel foto's op de website zijn van mijn hand.

Forever Living Products
Dit schitterende van origine Amerikaanse bedrijf maakt gezondheidsproducten op basis van Aloë Vera- en bijen-producten. Dit bedrijf is voor beide producten de grootste producent ter wereld. Met gepaste trots mag ik hier melden al sinds 1998 de huisfotograaf te zijn. Tevens maak ik iedere maand een interview met fotografie onder de noemer: Op weg naar Succes.

Casa Andaluz
Casa Andaluz is de perfecte bestemming voor een lekkere vakantie zonder zorgen. De gastheer en gastvrouw Ron & Liza van Roekel zorgen voor een onbezorgde vakantie waar je het echte Spanje zult ontdekken. Voor deze mooie locatie heb ik alle fotografie gedaan. 

Gemeente Uithoorn
Sinds 2004 ben ik huisfotograaf voor de gemeente Uithoorn en word ik ingezet voor een diversiteit aan opdrachten, van officiële openingen tot de jaarlijkse 'lintjesregen'.

Politie- Regio Noord- Holland Noord en Kennemerland
Van 2003 tot 2013 ben ik vaste fotograaf geweest van 2 politiekorpsen en maakte ik onder andere maandelijks een magazine voor beid korpsen. Inmiddels zijn de korpsen opgegaan het Landelijke Politiekorps. Een aantal voorbeelden van deze fotografie vind u onder de map Persfotografie.

Roké Motors
Met Roké Motors onderhoud ik al vele jaren een warme band. Voor de zaak van gebroeders Kentrop, beide zijn net als ik behept met een warm motorhart, ben ik de huisfotograaf voor onder andere de website en andere reclameuitingen.

Performance Improvement 
Voor dit grootschalige event bureau fotografeer jaarlijks een aantal events. Een indruk van de fotografie vindt u in de map Event fotografie.

Natuurlijk zijn er tal van bedrijven waar ik zo nu en dan voor fotografeer. Gelukkig zijn dit er te veel om op deze pagina allemaal te noemen...